Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES 

Mit érdemes tudni rólunk?

Ismerje meg szolgáltatásainkat, amelyekben ügyfeleink rendelkezésére állunk! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a kapcsolat menüponton keresztül!

"

Ideális elhelyezkedés

Salgótarjáni telepünk könnyen megközelíthető frekventált helyen, jelenleg közel 8.000 m² területen helyezkedik el, 13 férőhelyes vevőparkolóval.

Nyitvatartásunkat a vásárlói igényekhez igazítva alakítottuk ki. Nyári időszakban hétfőtől-péntekig: 06:30 – 16:30, szombaton: 07:00 – 12:30 között, míg téli időszakban 07:00 – 16:00, szombaton: 07:00 – 12:30 között várjuk vásárlóinkat.

Folyamatos akciók

Óriási árukészlettel rendelkezünk, az alaptól a tetőig, az építőanyagok teljes kínálatával minden vásárlói igényt ki tudunk elégíteni, ezáltal minőségi megoldást tudunk nyújtani mind a külső-, mind a belsőépítészeti munkákhoz, felújításokhoz, építkezésekhez.

Széles termékkínálattal rendelkezünk, pl.: fenyő fűrészáruban, tetőfedő és hőszigetelő anyagokban nagyon erős a kínálatunk és folyamatos akciókkal dolgozunk, figyelve az igényeket. A nyílászáró, szaniterek, tér- és falburkolók kínálatában is rendkívül széles a választékunk, melyet folyamatosan bővítünk.

Mindent egy helyről

Leendő vásárlóinkat igényes bemutatótermünkben várjuk.

Vásárlóink számára minden egy helyen elérhető, kedvező ár-érték arányban és széles építőanyag-kínálatból tudjon választani az olcsóbb kategóriájú termékektől a luxustermékekig. A mai napig megpróbálunk minden területen, mindig jobbat és jobbat nyújtani, megbízhatóak, rugalmasak és naprakészek lenni.

Udvarias, segítőkész és megfelelő szakmai tudással rendelkező, jól összetartó csapattal várjuk vásárlóinkat.

Facebook oldalunkon hirdetéseinkkel, újdonságainkkal folyamatosan jelen vagyunk.